Het bestuur

Stichting Kessel op zien bes heeft een bestuur dat verantwoordelijk is voor het beheer van het vermogen.

de heer E.W.C. Zeelen
voorzitter

“Toen ik te horen kreeg dat mijn beste vriendin gediagnosticeerd werd met ALS realiseerde ik me hoe bijzonder het is om voor anderen iets te kunnen betekenen. Aangezien Kessel ‘my home town’ is lijkt het mij logisch om iets terug te kunnen doen voor de Kesselse gemeenschap. Het voelt ontzettend bijzonder om andere mensen te zien genieten van de acties die wij georganiseerd hebben.”

mevrouw M.P.G.T Zeelen-Segers
secretaris

“In dit ‘sjieke’ dorp waar ik heel erg graag woon maak ik graag mensen blij met iets wat in het eerste gezicht misschien niet mogelijk blijkt. Wanneer ik anderen gelukkig kan maken en zien dan maakt mij dat ook weer ook gelukkig. ‘Geneet van ut laeve’ is mijn levensmotto en dat draag ik dan ook graag uit. Dankzij KOZB kan ik ook anderen, op soms wat moeilijkere momenten, weer laote geneete van ut laeve!” 

mevrouw M.M.W.L. v/d Beuken-Verschaeren
penningmeester

“Één dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! Dit motto betekent nóg meer voor mij vanaf het moment dat ik afscheid heb moeten nemen van onze vriendin. Ik ben een loyaal en zorgzaam iemand en daardoor voel ik mij ontzettend verbonden aan KOZB. De vier ingrediënten in mijn leven die niet mogen ontbreken zijn: familie, vrienden, gezondheid en op z’n tijd gezelligheid. Ik wil nog graag veel mensen om mij heen gelukkig maken.”

mevrouw J.J.L. Sonnemans-Hunnekens
bestuurslid
de heer F.H.M. Bol
bestuurslid

“Kessel is het dorp waar ik samen met alle andere ‘Vlaegels’ woon. Omdat ik iemand ben die anderen graag op één zet en mijzelf hierin kan wegcijferen vind ik het mooi om iets voor KOZB te kunnen betekenen. Juist om mensen of groepen blij te maken met iets wat zij niet verwachten stemt bij ontzettend vrolijk. Met Angèle en alle andere ‘Vlaegels’ in gedachten blijf ik mij tomeloos inzetten voor KOZB. Ow ja, behalve op de zondagen want dan wil ik genieten van Max Verstappen!”

Het bestuur van KOZB

Hoe het begonnen is

Eind 2019 kregen wij binnen onze vriendengroep “De Vlaegels” vreselijk nieuws te horen. Onze vriendin Angèle was gediagnosticeerd met de verschrikkelijke ziekte ALS. Wij voelden ons machteloos en vonden het moeilijk om zo weinig te kunnen betekenen. Al gauw ontstond het idee om een benefietavond te organiseren zodat we geld konden inzamelen voor de ALS stichting. Dit idee werd gelanceerd op oudejaarsavond. 

De organisatie draaide meteen op volle toeren en werd 24 uur per dag aangestuurd door Eric Zeelen. Iedereen zette zich volledig in en sprak zijn of haar netwerk aan. Ondertussen waren we ook op zoek naar een goede slogan voor onze actie. Al snel werd “Kessel op zien bes taege ALS!” bedacht. 

Tijdens de actie werd een bestuur gevormd en ontstond het initiatief om Kessel op zien bes als stichting in te schrijven zodat wij in de toekomst nog van belang kunnen zijn voor onze gemeenschap. 

Ter nagedachtenis van Angèle zullen wij ons de komende jaren nog volop blijven inzetten voor diegene die onze hulp kunnen gebruiken.

Angèle