November 2023

Dienstenveiling De Paort
Zaterdag 4 november in de Paort

Klik hier voor alle aangeboden diensten

Programma
17.00 uur Inloop
18.00 uur Live optreden coverband
                  ‘The Dutch Bon Jovi Tributeband’
19.00 uur Start dienstenveiling

Presentator:
Danny Rijksen
Veilingmeesters:
Christien Zeelen & Peter Bouten
Feestelijke muzikale omlijsting:
DJ Basje Basman

Voor meer informatie óf biedingen vooraf:
Loes Sieben, 06 460 761 19

Tip van de organisatie:
Zoek vooraf al met je groep de tofste dienst uit en leg alvast geld in!

De Paort, van ôs, veur ôs


Oktober 2023

Rabo Clubsupport

Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft bij de Rabo Clubsupport actie. We hebben een mooi bedrag van €214,17 opgehaald. 

Wij zullen ervoor zorgen dat dit geld op de juiste plek terecht komt.

Dankjewel!

Oktober 2023

Ontmoetingsdag Zonnebloem

Stichting Kessel op zien bes heeft middels een mooie schenking van €1200,- een bijdrage kunnen leveren aan een onvergetelijke middag voor alle ouderen. 

Dit zijn de momenten waarvoor wij het doen! Zo mooi om dit te kunnen geven. Zo zie je maar weer: door elkaar, voor elkaar!September 2023

Steun Kessel op zien bes

Vind jij het ook zo geweldig wat wij allemaal voor onze gemeenschap doen? Je kunt ons nu enorm steunen door op ons te stemmen bij Rabobank clubsupport. Op die manier wordt onze kas gespekt, waardoor wij op onze beurt weer mooie initiatieven kunnen opzetten of ondersteunen.

Klik hier om direct te stemmen!

Alvast ontzettend bedankt!


Augustus 2023

Wandel mee tegen epilepsie

Namens Stichting KOZB brengen wij graag het onderstaande initiatief onder de aandacht. We hopen hiermee veel belangstelling te creëren voor dit prachtige goed doel om zo van grote betekenis te kunnen zijn voor Guus!

Hoi allemaal! Wij zijn Guus, Bram en Tren, en we hebben iets heel speciaals te delen met jullie. Ons broertje Guus heeft Epilepsie, en we willen graag iets doen om te helpen in de strijd tegen deze aandoening.

Op 1 oktober organiseren we een superleuke wandeling om geld in te zamelen voor Epilepsieonderzoek. Dit organiseren wij in het verlengde van EpilepsieLoop.nl. We willen iedereen uitnodigen om met ons mee te wandelen en samen een verschil te maken!

🗓 Datum: 1 oktober
🕙 Tijd: 10:00 uur
📍 Vertreklocatie: Camperplaats Kessel, Hazenakkerweg 1

Er zijn 2 routes uitgestippeld:
– 5 km: langs de Maas en door historisch Kessel
– 10 km: via de Donk en de Heldense Bossen

Aanmelden voor deze wandeling kan via:
bit.ly/wandelen_tegen_epilepsie

Samen kunnen we een krachtig verschil maken en laten zien dat we om Guus en alle anderen met Epilepsie geven. Als je niet kunt deelnemen aan de wandeling, kun je ook een donatie doen via deze link:
https://www.epilepsieloop.nl/teams/familie-van-den-beucken/donate

Laten we samen stappen zetten naar een wereld zonder Epilepsie. We hopen jullie allemaal daar te zien!

Voor de kinderen (afhankelijk van het aantal) zullen we proberen een springkussen te regelen.

#WandelMeeVoorGuus #EpilepsieOnderzoek


Maart 2024

Iërste dörpsquiz Kessel

Op 9 maart 2024 wordt de eerste Dörpsquiz van Kessel georganiseerd door stichting “Kessel op zien bes” en op 23 maart 2024 zal de feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden.

De Dörpsquiz is bedoeld voor alle inwoners van Kessel en je kunt deelnemen met een groep van tenminste 6 personen en maximaal 10 personen.

Speel mee met vrienden, Keten, collega’s, clubs, gezinnen. Het maakt niet uit met wie je speelt, de gezelligheid staat voorop. 

In december 2023 start de inschrijving en wij zullen u middels deze site en de andere socials op de hoogte houden.

Maar vooralsnog hou de volgende dagen alvast vrij in je agenda:

9 en 23 maart 2024 Save the date!!!


Maart 2023

Jaarverslag 2021/2022

De afgelopen jaren hebben we bijgedragen aan de volgende activiteiten:

-het schenken van een vuurkorf aan KEKZ (Kesselse & Eikse Kids Zomer / kindervakantiewerk).

– een financiële bijdrage voor de aanschaf van een duofiets.

Op dit moment is het bestuur plannen aan het bedenken hoe verder te gaan en met welke acties, wat en zo concrete doelen gaan bepalen.


November 2021

Mooie opbrengst

Dank-jullie-wel allemaal! Dankzij jullie hebben we bij de Rabo Club Actie een mooi bedrag van €305,54 gesponsord gekregen. Ook dit geld zal weer op een plek terecht komen die het op dat moment hard nodig hebben. Nogmaals van harte bedankt. Dit is precies waar Kessel op zien Bes voor staat. Er samen voor elkaar zijn!


Oktober 2021

Steun Kessel op zien bes

Vind jij het ook zo geweldig wat wij allemaal voor onze gemeenschap doen? Je kunt ons nu enorm steunen door op ons te stemmen bij Rabobank clubsupport. Op die manier wordt onze kas gespekt, waardoor wij op onze beurt weer mooie initiatieven kunnen opzetten of ondersteunen.

Klik hier om direct te stemmen!

Alvast ontzettend bedankt!


september 2021

Donatie aan KEKZ

Stichting Kessel op zien bes heeft €1000,- gedoneerd aan Kesselse & Eikse Kids Zomer (KEKZ). Deze jonge organisatie zorgt nu al 2 jaar voor erg leuke activiteiten voor de jeugd van Kessel en Kessel-Eik. De organisatie bestaat uit de samenwerking van bijna alle verenigingen met jeugdafdelingen in Kessel en Kessel-Eik. De deelnamekosten zijn erg laag waardoor iedereen kan deelnemen. Al twee jaar op rij is het een groot succes. Wij gunnen iedereen nog vele jaren heel veel plezier toe vandaar dat wij ook een bijdrage hebben geleverd aan deze organisatie. Al het nieuws van KEKZ kun je volgen door hier te klikken.