2020 – taege ALS!

Onze allereerste, en meteen succesvolle, actie was de inzamelingsactie tegen ALS. We waren emotioneel zeer betrokken en dit zorgde voor een erg grote motivatie.

We zijn gestart met een grote inzamelingsactie middels online collecte en sponsoring van veel lokale bedrijven. We verkochten ook kaarten voor een benefietconcert waar een aantal lokale artiesten belangeloos opgetreden hebben.

Tijdens onze inzamelingsactie ontstonden er in het dorp allerlei initiatieven van verschillende verenigingen en ondernemers die op hun beurt ook weer geld inzamelden om vervolgens aan Kessel op zien bes te doneren.

Met een gedeelte van het geld wat we hiermee ingezameld hadden, hebben we aangepast vervoer aangeschaft voor Angèle.

Uiteindelijk hebben we ook een bedrag van maar liefst €35.390,- mogen doneren aan de ALS stichting. Het plan was om dit tijdens de ALS City swim in Amsterdam te doneren, echter heeft dit door de pandemie niet door kunnen gaan.

You may also like...

1 Comment

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *